Dyshek President Shfaq të madhe

Dyshek President

ARF55/1

Produkt i ri

Dysheku eshte me shtate zona te diferencuara te kolones vertebrale, pa susta dhe me dy shtresa mbushjeje sfungjeri i cili eshte jetegjate dhe ofron mbeshtetje optimale.

Permasat: 160x190cm
Perberja: Shauma 
Me 3 zona konforti 
Kellef i heqshem, lahet ne 30 grade

Më shumë detaje

55,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku eshte me shtate zona te diferencuara te kolones vertebrale,  pa susta dhe me dy shtresa mbushjeje sfungjeri i cili eshte jetegjate dhe ofron mbeshtetje optimale.

22 other products in the same category: