Dyshek Relax

ARF21

Produkt i ri

Dysheku Relax eshte dysheku me I pershtateshem per ata  qe kerkojne nje dyshek te forte ky dyshek eshte ideal per te gjithe ata persona te cilet preferojne nje dyshek per te rigjeneruar shpinen gjate nje dite te lodhshme. 


Më shumë detaje

30,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Relax eshte dysheku me I pershtateshem per ata  qe kerkojnePermasat: 160x190cm ( te gjitha permasat)
Fortesia: H2 ( i forte)
Perberja: Shauma dhe Pocket Spring
Garancia : 10 vjet
Cmimi : 30.000 Leke
Vecori : Sistem veteajrosje,trashesi 28 cm, per persona qe kane probleme me shyllen kurrizore . Me 7 Zona te diferencuara dhe 3 zona konforti.nje dyshek te forte ky dyshek eshte ideal per te gjithe ata persona te cilet preferojne nje dyshek per te rigjeneruar shpinen gjate nje dite te lodhshme.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dyshek Relax

Dyshek Relax

Dysheku Relax eshte dysheku me I pershtateshem per ata  qe kerkojne nje dyshek te forte ky dyshek eshte ideal per te gjithe ata persona te cilet preferojne nje dyshek per te rigjeneruar shpinen gjate nje dite te lodhshme.