Dyshek Gold Shfaq të madhe

Dyshek Gold

Produkt i ri

Dysheku I ashtuquajtur Gold eshte I perbere prej sustave indipendente te veshura me cope antibakteriale, keto susta mundesojne elasticitet invidual, qe do te thote se cdo suste do te perputhet me formen dhe levizjet e trupit tuaj pa krijuar shtypje (presion) ndaj muskujve tuaj apo transferim të lëvizjes nga ana tjetër e dyshekut.

Permasat:160x190cm
Materiali: Memory+ Shauma 
Pocket spring aloevera 

Më shumë detaje

48,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku I ashtuquajtur Gold eshte I perbere prej sustave indipendente te veshura me cope antibakteriale, keto susta mundesojne elasticitet invidual, qe do te thote se cdo suste do te perputhet me formen dhe levizjet e trupit tuaj pa krijuar shtypje (presion) ndaj muskujve tuaj apo transferim të lëvizjes nga ana tjetër e dyshekut. Sustat përshtaten plotësisht me peshën tuaj trupore, formën dhe pozicionin e gjumit, sikur dysheku të jetë prodhuar posaçërisht për ju dhe kërkesat tuaja.
Dysheku Gold mund te perdoret nga te dyja anet, njera ane e tij eshte e perbere me Memory Foam dhe njera ane Shawma High Rezistent.Memory Foam prej 4cm e cila jep mundesin e memorizimit te trupit tuaj, ajo I pergjigjet me se miri presionit qe trupi ushtron ndaj tij ne menyre te barabarte fale butesise qe memory trasmeton ne trupin tone.Memory kthehet ne formen e tij origjinale sapo ju te mos ushtroni me presion ndaj tij.
Shawma high rezisten eshte per ata persona te cilet preferojn nje dyshek pak te ngurte.
Kellefi I ketij dysheku reagon në varësi të temperaturës dhe djersitjes së trupit duke vepruar si një kontrollues temperature. duke ju mundësuar një sipërfaqe pa lagështi dhe të ngrohtë, ndersa ne temperatura te larta ai çliron bulzat e grumbulluara, duke freskuar sipërfaqen e këllëfit.Kellefi eshte I heqshem dhe mund te lahet lehtesisht.

Dysheku Gold eshte me 4 zona te diferencuara
Zona 1

  • Zona e mbeshtetjes se qafes , kjo zone sherben per te mos hasur veshtiresi ne frymarrje gjate gjumit.

Zona 2

  • Zona e dobesis se supeve , gjithashtu kjo zone sherben edhe ne mos mpirjen e kraheve gjate gjumit.

Zona 3

  • Zona e mesit e cila ofron nje komoditet gjate gjumit pas nje dite te lodhshme pune.

Zona 4

  • Zona e mbeshtetjes se kembeve kjo zone luan nje funksion te rendesishem ne qarkullimin e gjakut per pjesen e kembeve.

22 other products in the same category: