Dyshek Silver Shfaq të madhe

Dyshek Silver

ARF03

Produkt i ri

Dysheku Silver eshte i perbere nga shawma high rezisten dhe memory foam , me 5 zona te diferencuara.

 1. Zona mbeshtetjes se qafes kjo zone mundeson rehati maksimale sherben per te mos hasur veshtiresi ne frymarrje gjate gjumit.
 2. Zona dobesis se supeve gjithashtu kjo zone sherben ne mos mpirjen e kraheve gjate gjumit.
 3. Zona e mesit.
 4. Zona e kofsheve.
 5. Zona e mbeshtetjes se kembeve.   

  160x190

Më shumë detaje

47,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Silver eshte i perbere nga shawma high rezisten dhe memory foam , me 5 zona te diferencuara.

 1. Zona mbeshtetjes se qafes kjo zone mundeson rehati maksimale sherben per te mos hasur veshtiresi ne frymarrje gjate gjumit.
 2. Zona dobesis se supeve gjithashtu kjo zone sherben ne mos mpirjen e kraheve gjate gjumit.
 3. Zona e mesit.
 4. Zona e kofsheve.
 5. Zona e mbeshtetjes se kembeve.

Dy zonta e parafundit luajn nje funksion te rendesishem ne qarkullimin e gjakut per pjesen e kembeve.Keto dy zona ndihmojne shume personat qe vuajn nga semundjet si varicet dhe mos qarkullimi i rregullt i gjakut gjate nje dite te lodhshme.Ky dyshek i pergjigjet me se miri presionit te trupit tone fal shtreses memory foam e cila memorizon ne menyre perfekte cdo pjese te trupit tone gjate gjumit.Dysheku Silver mund te perdoret nga te dyja anet kjo fale edhe prej shtreses Shawma high rezisten, kjo shtrese eshte per ata persona te cilet preferojn  nje dyshek pakez te ngurt pasi shtresa shawma high rezisten ne kete dyshek eshte 2500densitet.Kellefi dyshekut Silver eshte i perbere prej bimes  Aloe Vera.Te gjithe dime se Aloe Vera eshte nje nder bimet me kuruese.Ky kellef lufton kundra aromave te pakendeshme eshte antialergjik dhe antibakterial.Dysheku Silver nga vete emri i perkthyer ne shqip quhet dysheku i argjendte.Kellefi i Silver eshte i perbere edhe nga fibra te argjendit i cili parandalon shqetesimet e shkaktuara nga fushat elektro-magnetike.Karakteristikat kryesore te ketij dysheku jane qendrushmeria ne forme higjena dhe aspirimi.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dyshek Silver

Dyshek Silver

Dysheku Silver eshte i perbere nga shawma high rezisten dhe memory foam , me 5 zona te diferencuara.

 1. Zona mbeshtetjes se qafes kjo zone mundeson rehati maksimale sherben per te mos hasur veshtiresi ne frymarrje gjate gjumit.
 2. Zona dobesis se supeve gjithashtu kjo zone sherben ne mos mpirjen e kraheve gjate gjumit.
 3. Zona e mesit.
 4. Zona e kofsheve.
 5. Zona e mbeshtetjes se kembeve.   

  160x190