Shilte The Queen

Produkt i ri

Shiltja The Queen na  vjen ne ndihme  ne momentin ku ne nuk duam te heqim dore nga dysheku jone.
Shiltja the queen fale shtreses se tij me memory foam e cila memorizon ne menyre perfekte cdo pjese te trupit tuaj ku na mundeson rehati maksimale.

Më shumë detaje

14,700 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Shiltja The Queen na  vjen ne ndihme  ne momentin ku ne nuk duam te heqim dore nga dysheku jone.
Shiltja the queen fale shtreses se tij me memory foam e cila memorizon ne menyre perfekte cdo pjese ste trupit tuaj ku na mundeson rehati maksimale.
Kellefi i tij eshte i perbere prej aloe veres  e cila  lufton kundra aromave te pakendeshme eshte antialergjik dhe antibakterial. Ky kellef eshte I heqshem dhe mund te lahet ne 60°.

22 other products in the same category: