Dyshek Diamond Shfaq të madhe

Dyshek Diamond

Produkt i ri

Dysheku Diamond eshte i ndertuar nga tre nenshtresa: memory + shauma + pocket sprin. Kellefi eshte 100% pambuk i endur me fije Aloe Vera dhe shauma 2 cm. Dysheku eshte i paisur me 8 kanale aspirim ne te gjithe dyshekun te cilat ndihmojne ne vete ajrosjen e dyshekut.
Lartesia e dyshekut eshte 30 cm.
Eshte nje dyshek mesatarisht i forte H2.
Garanci dysheku 10 vjet.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Diamond eshte i ndertuar nga tre nenshtresa: memory + shauma + pocket sprin. Kellefi eshte 100% pambuk i endur me fije Aloe Vera dhe shauma 2 cm. Dysheku eshte i paisur me 8 kanale aspirim ne te gjithe dyshekun te cilat ndihmojne ne vete ajrosjen e dyshekut.
Lartesia e dyshekut eshte 30 cm.
Eshte nje dyshek mesatarisht i forte H2.
Garanci dysheku 10 vjet.

30 other products in the same category: