Dyshek Venus Shfaq të madhe

Dyshek Venus

Produkt i ri

Dysheku Venus eshte i perbere nga tre shtresa, memory, shauma dhe xhel shauma.

Kellefi eshte i heqshem dhe mund te lahet ne lavatrice deri ne 30 grade. Venus eshte nje dyshek i cili mund te perdoret nga te dy anet.

Lartesia e dyshekut 24 cm.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Venus eshte i perbere nga tre shtresa, memory, shauma dhe xhel shauma.

Kellefi eshte i heqshem dhe mund te lahet ne lavatrice deri ne 30 grade. Venus eshte nje dyshek i cili mund te perdoret nga te dy anet.

Lartesia e dyshekut 24 cm.

30 other products in the same category: