Dyshek Latex Shfaq të madhe

Dyshek Latex

Produkt i ri

Dyshekët Latex janë produkte ekologjike, anatomike dhe higjienike. Shkuma 100% natyrale Latexit që përdoret për të prodhuar këta dyshekë, merret nga pema e caouthouc, në Jug-Lindjen Aziatike. 
Lartesia e dyshekut 20cm.
Garancia 10 vite.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Dyshekët Latex janë produkte ekologjike, anatomike dhe higjienike. Shkuma 100% natyrale Latexit që përdoret për të prodhuar këta dyshekë, merret nga pema e caouthouc, në Jug-Lindjen Aziatike. Ata janë të përbërë nga mijëra qeliza elastike, të hapura dhe të ndërlidhura, që garantojnë një rehati optimale sepse i puthiten në mënyrë perfekte çdo pjese të trupit duke respektuar format fiziologjike. Struktura e saj e veçantë siguron frymëmarrje të përsosur duke parandaluar djersitjen e tepruar dhe mbajtur konstante temperaturën e trupit.
Lartesia e dyshekut 20cm.

30 other products in the same category: