Krevat Gri Me Thurje Shfaq të madhe

Krevat Gri Me Thurje

KRE408

Produkt i ri

Krevati matrimonial Gri Me Thurje!

Eshte i ndertuar me multistrade druri per te dhuruar qendrueshmeri dhe garanci.

Copa eshte mikrofiber e cila e ben me te lehte pastrimin.

Më shumë detaje

39,500 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati matrimonial Gri Me Thurje!

Eshte i ndertuar me multistrade druri per te dhuruar qendrueshmeri dhe garanci.

Copa eshte mikrofiber e cila e ben me te lehte pastrimin.

Permsaat : 160 * 190 cm

30 other products in the same category: