Krevat Me Kopsa Shfaq të madhe

Krevat Me Kopsa

KRE436

Produkt i ri

Krevati „Me Kopsa“ eshte me cope mikrofiber antialergjike dhe antibakteriale.

Mundesia per te krijuar dicka unike tashme eshte realitet me krevatin „Me Kopsa" pasi ofron nje perberje unike si dhe nje mundesi me shume  per te akomoduar bukur dhe kendshem dhomen tuaj.

Permasat: 160 * 190 cm

Më shumë detaje

25,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati „Me Kopsa“ eshte me cope mikrofiber antialergjike dhe antibakteriale.

Mundesia per te krijuar dicka unike tashme eshte realitet me krevatin „Me Kopsa" pasi ofron nje perberje unike si dhe nje mundesi me shume  per te akomoduar bukur dhe kendshem dhomen tuaj.

Permasat: 160 * 190 cm

30 other products in the same category: