Dysheku Latex Shfaq të madhe

Dysheku Latex

Produkt i ri

Emri

Latex

Permasat

90x190 & 160x190 & 180x200

Fortësia

H 2

Përbërja

Latex natyral, ergonomik.

Garancia

15 vjet

Çmimi

88000 lekë

Veçori

Këllëf që hiqet dhe lahet në lavatriçe, trashësi 19 cm, 7 zona të diferencuara.

Më shumë detaje

88,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

                          

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dysheku Latex

Dysheku Latex

Emri

Latex

Permasat

90x190 & 160x190 & 180x200

Fortësia

H 2

Përbërja

Latex natyral, ergonomik.

Garancia

15 vjet

Çmimi

88000 lekë

Veçori

Këllëf që hiqet dhe lahet në lavatriçe, trashësi 19 cm, 7 zona të diferencuara.