Dysheku Box Comfort Shfaq të madhe

Dysheku Box Comfort

DM25

Produkt i ri

 • Dyshek me fortesi mesatare  per mbeshtetje optimal.
 • Dyshek me vetajrosje dhe rikthim ne gjendje fillestare pas fjetjes.
 • Veshje  antialergjike dhe antibakteriale.
 • Garanci: 5 vjecare.
 • Lartesia e dyshekut: 21 cm
 • Permasat : 160 * 190 cm

 • Me tre zona konforti 
 • Antialergjik
  Antibakterial 

 • Perberja: Shauma 

Më shumë detaje

22,500 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Box Comfort eshte i ndertuar nga tre nenshtresa:

Shtresa e pare eshte shauma (shkume me baze uji) e cila ofron qendrueshmeri per dyshekun.

Shtresa e dyte eshte Pocket Spring (susta gome te veshura me cope antibakteriale) te cilat jane Pocket fleksibiliteti dhe  indipendente nga njera - tjetra, krijojne ajrosje 6 here me shume se dysheket e tjere.

Shtresa e trete eshte memory, e cila merr formen e trupit dhe krijon komoditet te plote gjate fjetjes. 

30 other products in the same category: