Dyshek Luxory New Shfaq të madhe

Dyshek Luxory New

Produkt i ri

Kënaqësisht klasik, por me gjithë prakticitetin e produkteve më moderne, Luxory ngrihet lart për shkak të shkathtësisë së tij të madhe. Me kellefin e tij të heqshëm dhe lehtësisht të larshëm, ai kombinon freskinë e veshjes së pambukut me susta të rehatshme dhe progresive Soft Touch, perfekte për të mbështetur të gjitha llojet e trupit në çdo pozicion pushimi.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

1-Pëlhurë mikrofibër viskoze dhe poliester.

2-Mikrofibër pambuku dhe poliester.

3-Myform Extension Extra Soft.

4-Pëlhurë shumë rezistente.

5-Fiziomasazh.

6-Susta xhepi Soft Touch.

7-Sistemi i kutive.

8-Lartesia 40 cm .

30 other products in the same category: