Dysheku King Box Shfaq të madhe

Dysheku King Box

Produkt i ri

King Box është një dyshek me fortësi mesatare H2. Dyshek me 7 zona te difrencuara te zones vertebrale, me lartësi 26 cm. Mbulesë me material memory e pasuruar me mbrojte anti-bakteriale dhe kundra pluhurave. Siguron mbështetje dhe gjumë të mirë – për fëmijë dhe të rritur. 

Më shumë detaje

29,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

  • Rehati Superiore në lartësi premium: 26cm për një eksperiencë gjumi të paharrueshme.
  • Fortësi mesatare H2
  • Vetëajrosje Superiore -  Me 2 pllaka veteajrimi.
  • Susta individuale në xhep për më shumë qëndrueshmëri dhe lartësi premium.
  • Dyshek antibakterial dhe hipoalergjik, i pështatshëm për personat alergjik dhe asmatik.
  • 10 vite garanci.
  • Permasat : 160 * 190 cm

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dysheku King Box

Dysheku King Box

King Box është një dyshek me fortësi mesatare H2. Dyshek me 7 zona te difrencuara te zones vertebrale, me lartësi 26 cm. Mbulesë me material memory e pasuruar me mbrojte anti-bakteriale dhe kundra pluhurave. Siguron mbështetje dhe gjumë të mirë – për fëmijë dhe të rritur.