Dyshek AURA Shfaq të madhe

Dyshek AURA

ARF072

Produkt i ri

Nje dyshek i gjenarates se fundit. Dysheku eshte i paisur me 8 kanale aspirim ne te gjithe dyshekun te cilat ndihmojne ne vete airosjen e dyshekut. Dysheku Aura eshte i veshur me kellef 100% pambuk andibakterial dhe antimykotik, i pa depertushem nga uji dhe mund te lahet deri ne 30 grade ne lavarice.

Më shumë detaje

95,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

  • Traseshia e dyshkeut eshte 27 cm. 
  • Perbereja e dyshekut eshte me Memory 10 cm dhe Shauma.
  • Dysheku eshte i ndertuar nga 3 zona comforti.
  • Garancia e dyshekut eshte 15 vite.
  • Eshte nje dyshek mesatarisht i forte H2.
  • Permasat: 160 * 190 cm

30 other products in the same category: