Krevat Alex

Produkt i ri

Krevati Alex ka një pamje të freskët dhe të lehtë. Dizajni i tij i fortë dhe bashkëkohor vjen nga linjat e tij të reja dhe të rastësishme, të cilat nuk heqin dorë nga cilësia e lartë e materialeve dhe punimit. Kushtuar atyre që preferojnë të krijojnë një shtrat që i përshtatet personalitetit të tyre, për të jetuar zonën e gjumit si një vend të gjallë dhe eklektik të kohës së lirë dhe krijimtarisë

Më shumë detaje

24,500 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Alex ka një pamje të freskët dhe mbi të gjitha "të lehtë" dhe dizajni i tij i fortë dhe bashkëkohor vjen nga linjat e tij të reja dhe të rastësishme, të cilat nuk heqin dorë nga cilësia e lartë e materialeve dhe punimit. Kushtuar atyre që preferojnë të krijojnë një shtrat që i përshtatet personalitetit të tyre, për të jetuar zonën e gjumit si një vend të gjallë dhe eklektik të kohës së lirë dhe krijimtarisë.

Shtrati është i disponueshëm për dyshek te cdo permase.

30 other products in the same category: