Krevat Angus

Produkt i ri

Krevati i jashtzakonshëm dhe elegant, është i butë, i ngrohtë dhe me stilin Cappitone për stilin Angus. Një shtrat me dizajni bashkëkohor me linja të thjeshta që kombinon përsosjen dhe rehatinë e jashtëzakonshme. Një alkimi unike dhe e papërsëritshme kushtuar mirëqenies. Shtrati është i disponueshëm me mbulesën e bazës së krevatit të lëvizshëm dhe me 4 finitura të ndryshme.

Më shumë detaje

27,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati i jashtzakonshëm dhe elegant, është i butë, i ngrohtë dhe me stilin Cappitone për stilin Angus. Një shtrat me dizajni bashkëkohor me linja të thjeshta që kombinon përsosjen dhe rehatinë e jashtëzakonshme. Një alkimi unike dhe e papërsëritshme kushtuar mirëqenies. Shtrati është i disponueshëm me mbulesën e bazës së krevatit të lëvizshëm dhe me 4 finitura të ndryshme.

Shtrati është i disponueshëm për dyshek te cdo permase

30 other products in the same category: