Krevat Butterfly

Produkt i ri

Krevati Butterfly, një nga më të vlerësuarit nga koleksionet e reja te Centro Divani, është propozuar në versionin e tij "Box", me një kokë më të lartë dhe me mundësinë për të pasur një version të opsionit të magazinimit të shtratit. Për lehtësi dhe personalizim maksimal. Krevati është në dispozicion për dyshek me permasa te ndryshme.

Më shumë detaje

37,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati Butterfly, një nga më të vlerësuarit nga koleksionet e reja te Centro Divani, është propozuar në versionin e tij "Box", me një kokë më të lartë dhe me mundësinë për të pasur një version të opsionit të magazinimit të shtratit. Për lehtësi dhe personalizim maksimal. Krevati është në dispozicion për dyshek me permasa te ndryshme.

30 other products in the same category: