Krevat Kessler

Produkt i ri

Një krevat modern, që të kujton stilin e jetës bashkëkohore, në formën e tij dhe në emër të tij. Linjat funksionale dhe thelbësore, Kessler është një model që nuk lë mënjanë elegancën dhe komoditetin. Një klasik bashkëkohor i aftë t’i përshtatet çdo mjedisi.

Krevati është i disponueshëm për dyshek te te gjitha permasave. 

Më shumë detaje

28,500 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Një krevat modern, që të kujton stilin e jetës bashkëkohore, në formën e tij dhe në emër të tij. Linjat funksionale dhe thelbësore, Kessler është një model që nuk lë mënjanë elegancën dhe komoditetin. Një klasik bashkëkohor i aftë t’i përshtatet çdo mjedisi.

Krevati është i disponueshëm për dyshek te te gjitha permasave.

30 other products in the same category: