Krevat Florida

Produkt i ri

Florida ka një pamje të freskët, dizajni i tij i fortë dhe bashkëkohor vjen nga linjat e tij të reja dhe të rastësishme, të cilat nuk heqin dorë nga cilësia e lartë e materialeve dhe punimit. Kushtuar atyre që preferojnë të krijojnë një shtrat që i përshtatet personalitetit të tyre, për të jetuar zonën e gjumit si një vend të gjallë dhe eklektik të kohës së lirë dhe krijimtarisë.

Më shumë detaje

35,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Florida ka një pamje të freskët dhe mbi të gjitha "të lehtë" dhe dizajni i tij i fortë dhe bashkëkohor vjen nga linjat e tij të reja dhe të rastësishme, të cilat nuk heqin dorë nga cilësia e lartë e materialeve dhe punimit. Kushtuar atyre që preferojnë të krijojnë një shtrat që i përshtatet personalitetit të tyre, për të jetuar zonën e gjumit si një vend të gjallë dhe eklektik të kohës së lirë dhe krijimtarisë.

Krevati është i disponueshëm për dyshek te te gjitha permasave.

30 other products in the same category: