Krevat Carol

Produkt i ri

Një krevat modern, që të kujton stilin e jetës bashkëkohore, në formën e tij dhe në emër të tij. Linjat funksionale dhe thelbësore, Carol është një model që nuk lë mënjanë elegancën dhe komoditetin. Një klasik bashkëkohor i aftë t’i përshtatet çdo mjedisi.

Krevati është i disponueshëm për dyshek te te gjitha permasave.

Më shumë detaje

25,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Një krevat modern, që të kujton stilin e jetës bashkëkohore, në formën e tij dhe në emër të tij. Linjat funksionale dhe thelbësore, Carol është një model që nuk lë mënjanë elegancën dhe komoditetin. Një klasik bashkëkohor i aftë t’i përshtatet çdo mjedisi.

Krevati është i disponueshëm për dyshek te te gjitha permasave.

30 other products in the same category: