Jastëk Memory (me forma te ndryshme anatomik dhe katror)

Produkt i ri

Jastëk 100% memory i pershtatshem per mbeshtetje optimale

 Jastëku Memory

 Jasteku Anatomik është projektuar dhe bërë me materialin anatomik i cili rregullohet në bazë të lëvizjes tuaj, peshës dhe temperaturës së trupit për rehati maksimale, ndërsa ju flini gjumë.

Më shumë detaje

2,900 LEK

-1,100 LEK

4,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Jastëk 100% memory i pershtatshem per mbeshtetje optimale

 Jastëku Memory

Jasteku Anatomic është projektuar dhe bërë me materialin anatomik i cili rregullohet në bazë të lëvizjes tuaj, peshës dhe temperaturës së trupit për rehati maksimale, ndërsa ju flini gjumë.

Jastëku anatomik është më i përshtatshëm për njerëzit që normalisht flenë në shpinë ose anash, për të mbështetur në kokë dhe qafë, shpatullat dhe presionin e ulët.

Jastëku është i mbuluar me mbulesë të cilësisë së lartë që është i heqshëm dhe mund të lahet në lavatriçe në 60° C!

Jastikun 100%memory e gjejme dhe ne permasen 50/70 I cili krijone konfort ne zonen e qafes dhe te cervikales, mundeson qarkullimin e gjakut.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Jastëk Memory (me forma te ndryshme anatomik dhe katror)

Jastëk Memory (me forma te ndryshme anatomik dhe katror)

Jastëk 100% memory i pershtatshem per mbeshtetje optimale

 Jastëku Memory

 Jasteku Anatomik është projektuar dhe bërë me materialin anatomik i cili rregullohet në bazë të lëvizjes tuaj, peshës dhe temperaturës së trupit për rehati maksimale, ndërsa ju flini gjumë.