Jastek Dekorativ

ANVJ44

Produkt i ri

Shtoni ngjyrat ne dhomen tuaj , me jasteket dekorativ te cilet  luajn  dy funskione si ai dekorativ por edhe per te pushuar.
Jasteku dekorativ fale perberjes se tije me mikrofibra edhe kellefit te tije 100% pambuk ju siguron butesi dhe rehati edhe gjate kohes qe ju pushoni.
I pershtatshem per te gjitha moshat.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Shtoni ngjyrat ne dhomen tuaj , me jasteket dekorativ te cilet  luajn  dy funskione si ai dekorativ por edhe per te pushuar.
Jasteku dekorativ fale perberjes se tije me mikrofibra edhe kellefit te tije 100% pambuk ju siguron butesi dhe rehati edhe gjate kohes qe ju pushoni.
I pershtatshem per te gjitha moshat.

2 other products in the same category: