Jastëk

Të zgjidhni jastëkun e duhur, është po aq e rëndësishme sa të zgjidhni edhe dyshekun e duhur. Jastëku i gabuar mund t’ia humbë cilësitë e mira dyshekut. Jastëku juaj luan rol të rëndësishëm në cilësinë e gjumit tuaj, prandaj duhet të kërkoni shumë nga jastëku juaj. Është me rëndësi të zgjidhni jastëkun që plotëson nevojat tuaja të veçanta.. Jast...

Të zgjidhni jastëkun e duhur, është po aq e rëndësishme sa të zgjidhni edhe dyshekun e duhur. Jastëku i gabuar mund t’ia humbë cilësitë e mira dyshekut. Jastëku juaj luan rol të rëndësishëm në cilësinë e gjumit tuaj, prandaj duhet të kërkoni shumë nga jastëku juaj. Është me rëndësi të zgjidhni jastëkun që plotëson nevojat tuaja të veçanta.. Jastëkët ndahen në keto kategor

 

1-      Jastik memory(me forma te ndryshme anatomik dhe katror )

2-      Jatik me lateks me forem katrore

3-      Jatik memori me xhel

4-      Jastik memory me susta

5-      Jastik me mikrofibra

6-      Jastik me pupla

7-      Jastik bebe

 Më shumë

Jastëk Janë 3 produkte.

Jeni duke parë 1 - 3 nga 3 artikuj
  • Jasteku Memory qe ofron Flexaustria pervec konfortit qe ofron te ben te ndihesh i relaxuar dhe i qetesuar si ne pjesen e kokes ashtu edhe te qafes.Ky jastek ofron mbeshtetje optimale dhe ploteson kushtet e qendrimit drejt te qafes. Dizajni dhe stili i tij unik e bejne edhe me te vecante dhe cilesor jastekun memory.

  • Shtoni ngjyrat ne dhomen tuaj , me jasteket dekorativ te cilet  luajne  dy funskione si ai dekorativ por edhe per te pushuar.Jasteku dekorativ fale perberjes se tije me mikrofibra edhe kellefit te tije 100% pambuk ju siguron butesi dhe rehati edhe gjate kohes qe ju pushoni.I pershtatshem per te gjitha moshat.

  • Shtoni ngjyrat ne dhomen tuaj , me jasteket dekorativ te cilet  luajn  dy funskione si ai dekorativ por edhe per te pushuar.Jasteku dekorativ fale perberjes se tije me mikrofibra edhe kellefit te tije 100% pambuk ju siguron butesi dhe rehati edhe gjate kohes qe ju pushoni.I pershtatshem per te gjitha moshat.

Jeni duke parë 1 - 3 nga 3 artikuj