Produktet e reja

 • Dhome gjumi MEM
  Dhome gjumi MEM

  Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata...

  150,000 LEK
 • Dhome gjumi ORANGE
  Dhome gjumi ORANGE

  Permasat: 90*190cm. Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre,...

  79,000 LEK
 • Krevat PINK
  Krevat PINK

  Permasat: 90*190cm Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre,...

  40,000 LEK
 • Dhome gjumi SPRING
  Dhome gjumi SPRING

  Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata...

  100,000 LEK
 • Dhome gjumi ECHO
  Dhome gjumi ECHO

  Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata...

  70,000 LEK
Çarçafë

Shumica e njerëzve i njohin dhe i përdorin çarçafët e thjeshtë. Ju mund të gjeni çarçafë të thjeshtë dhe të lëmuar nga pambuku, saten pambuku dhe frotir pambuku. Pambuku është një material i butë, saten pambuku është i butë dhe freskues, kurse frotir pambuku i butë dhe i ngrohët për trup. Këto materiale lahen në 60°C.
Çarçafi i thjeshtë vendoset ...

Shumica e njerëzve i njohin dhe i përdorin çarçafët e thjeshtë. Ju mund të gjeni çarçafë të thjeshtë dhe të lëmuar nga pambuku, saten pambuku dhe frotir pambuku. Pambuku është një material i butë, saten pambuku është i butë dhe freskues, kurse frotir pambuku i butë dhe i ngrohët për trup. Këto materiale lahen në 60°C.
Çarçafi i thjeshtë vendoset rreth shtresës së dyshekut apo mbi dyshekun me susta që është vendosur në kornizë shtrati. Çarçafi vendoset rreth dyshekut dhe shtrëngohet duke e futur në mes të dyshekut dhe kornizës.

 Më shumë

Çarçafë Janë 6 produkte.

Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj
Jeni duke parë 1 - 6 nga 6 artikuj