Carcafë Eva

Produkt i ri

Caracfi Eva ka brenda paketimit carcafin e poshtem, 2 kellef jasteku dhe kellef jorgani. 
Materiali eshte 100% pambuk. 
Disenjo nga me te ndryshmet te cilat i japin harmoni dhomes suaj te gjumit.

Më shumë detaje

4,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Caracfi Eva ka brenda paketimit  carcafin e poshtem, 2 kellef jasteku dhe kellef jorgani
Materiali eshte 100% pambuk. 
Disenjo nga me te ndryshmet te cilat i japin harmoni dhomes suaj te gjumit.

Çarçafi Eva është nga pambuku, prandaj është mjaft i butë. Çarçafi është i lëmuar dhe i përshtatet dyshekut me hark. Është i qepur me kënde elastike, që të mund të fiksohet poshtë rreth dyshekut. Çarçafi me formë nuk i përshtatet një dysheku arkë me shtresë (shilte) dysheku. 

5 other products in the same category: