Carcafe Tuberose

ANVC35

Produkt i ri

Carcafe saten permasa 260 me 290 
Te gjithe e dime qe sateni eshte material mendafshi ,material shume i bute
Kompleti saten ka brenda paketimit kellef jorgani, 2 kellef jastiku dhe carcafin e poshtem .

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Carcafe saten permasa 260 me 290 
Te gjithe e dime qe sateni eshte material mendafshi ,material shume i bute
Kompleti saten ka brenda paketimit kellef jorgani, 2 kellef jastiku dhe carcafin e poshtem .

5 other products in the same category: