Shaga Shaga Parket
 • Dysheku Lux eshte I perber nga dy shtresa. Shtresa e siperme eshte shtres nga latice prej 5cm kjo mundeson butesi maksimale per trupin tuaj. Dysheku eshte i kthyeshem nga te dyja anet pasi shtresa tjeter prej 25cm eshte e perbere prej shawma high rezistent e cila eshte e pershtatshem per dike qe kerkon nje dyshek pak me te forte.

 • Dysheku Relax eshte dysheku me I pershtateshem per ata  qe kerkojne nje dyshek te forte ky dyshek eshte ideal per te gjithe ata persona te cilet preferojne nje dyshek per te rigjeneruar shpinen gjate nje dite te lodhshme. 

 • Shikim i shpejtë
  44,900 LEK 56,000 LEK

  Dysheku I ashtuquajtur Gold eshte I perbere prej sustave indipendente te veshura me cope antibakteriale, keto susta mundesojne elasticitet invidual, qe do te thote se cdo suste do te perputhet me formen dhe levizjet e trupit tuaj pa krijuar shtypje (presion) ndaj muskujve tuaj apo transferim të lëvizjes nga ana tjetër e dyshekut.

 • Dysheku Lana eshte I perbere prej tre shtresave.Shtresa e pare e tij eshte prej 5cm leshi I cili na ndihmon per te pasur nje gjume te rehatshem e te ngrohte kjo shtres eshte e pershtatshme per sezonin e dimrit.

 • Dysheku The Queen struktura e tij e brendeshme eshte e perbere  me sustat pocket spring te veshura me copen antibakteriale keto susta jane indipendente nga njera-tjetra, ato I pergjigjen me se miri presionit te trupit pavarsisht pozicionit te gjumit.

 • Dysheku Silver eshte i perbere nga shawma high rezisten dhe memory foam , me 5 zona te diferencuara. Zona mbeshtetjes se qafes kjo zone mundeson rehati maksimale sherben per te mos hasur veshtiresi ne frymarrje gjate gjumit. Zona dobesis se supeve gjithashtu kjo zone sherben ne mos mpirjen e kraheve gjate gjumit. Zona e mesit. Zona e kofsheve. Zona e...

 • Dyshek Klasik eshte i perbere nga te dyja anet e tij me shawma high rezistent 2500 densitet , brendesia e tij eshte me 504 susta pocket spring te veshura me copen antialergjike dhe antibakteriale te cilat na sigurojne nje dyshek te forte dhe komod, pasi sustat pocket spring i pergjigjen trupit tone ne menyre te pavarur.

 • Shiltja Prestig na vjen ne ndihme ne momentin ku ne nuk duam te heqim dore nga dysheku jone.Shiltja Prestige eshte e pershtatshme per ata persona te cilet kerkojne nje shtres te ngurte per dyshekun e tyre.

 • Pagesa

  Nëse ju nuk dëshironi të paguani produktin përnjëherësh, ne do t'ju japim mundësi për ta paguar atë me këste.

 • Transporti

  Nuk ka nevojë të shqetësoheni për transportin, Flex Austria do t'ju sjellë produktet deri në shtëpinë tuaj.

 • Garancia & Siguria

  100% Garanci e produktit që porosisni këtu. Ne ju sigurojmë plotësisht të dhënat tuaja personale


Si të blini?

Udhëzime praktike.

Ju mund të çdo produkt nga FlexAustria.al lehtësisht vetëm me tre hapa. Për udhëzime më të zgjeruara klikoni këtu dhe shikoni manualin e përdorimit.