Krevate Chesterfield Shfaq të madhe

Krevat Chesterfield

Produkt i ri

Krevati „Chesterfiled“ ,krevati eshte i punuar me lekur eko pele e cilat eshte antialerigjike dhe antibakterile, eshte i punar me qepje me dore ne pjesen e kokes se krevatit te cilat krijojn valezime dhe forma relaxuese per syrin e njeriut.

Më shumë detaje

42,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati „Chesterfiled“ ,krevati eshte i punuar me lekur eko pele e cilat eshte antialerigjike dhe antibakterile, eshte i punar me qepje me dore ne pjesen e kokes se krevatit te cilat krijojn valezime dhe forma relaxuese per syrin e njeriut.
Krevati „Chesterfield“ kombinohet lehte pasi hyn te linja neo klasike
Komod dhe i pershtatshem per te gjitha dhomat e gjumit pasi mund te zgjidhini ngjyren qe deshironi

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Krevat Chesterfield

Krevat Chesterfield

Krevati „Chesterfiled“ ,krevati eshte i punuar me lekur eko pele e cilat eshte antialerigjike dhe antibakterile, eshte i punar me qepje me dore ne pjesen e kokes se krevatit te cilat krijojn valezime dhe forma relaxuese per syrin e njeriut.