Krevat Perla

Produkt i ri

Krevati Perla eshte  kombinimi me i detajuar dhe cilesor i fineses dhe modernes.

Bardhesia dhe aksesoret e tij unik e bejne edhe me te vecante gjumin tuaj ne te.
Perberja e lekures se tij eshte ecopele, nje nder cilesite me te larta te veshjes se nje krevati.
Forma unike e krevatiti Perla ben diferencen nga cdo lloj tjeter.

Më shumë detaje

64,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati Perla eshte  kombinimi me i detajuar dhe cilesor i fineses dhe modernes.

Bardhesia dhe aksesoret e tij unik e bejne edhe me te vecante gjumin tuaj ne te.
Perberja e lekures se tij eshte ecopele, nje nder cilesite me te larta te veshjes se nje krevati.
Forma unike e krevatiti Perla ben diferencen nga cdo lloj tjeter.

30 other products in the same category: