Dhome gjumi "Romeo" Shfaq të madhe

Dhome gjumi "Romeo"

Produkt i ri

 Me këtë koleksion, çdo dhomë gjumi mund ti bëhet një projektim i personalizuar ne ngjyra, module dhe te jete mjaft unike. Gama e përjetshëm si ngjyrë ahu dhe të bardhë, apo aktuale si jargavani dhe kuarc, lejon të veshi përbërjen më të mirë të përshtatshme për shijet e femijeve tuaj.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

 Me këtë koleksion, çdo dhomë gjumi mund ti bëhet një projektim i personalizuar ne ngjyra, module dhe te jete mjaft unike. Gama e përjetshëm si ngjyrë ahu dhe të bardhë, apo aktuale si jargavani dhe kuarc, lejon të veshi përbërjen më të mirë të përshtatshme për shijet e femijeve tuaj.

30 other products in the same category: