Batanije & Jorgan

Zgjidhni jorganin e duhur!

Për të zgjedhur jorganin që do t’ju përshtatet më së miri, është me rëndësi të merrni parasysh temperaturën në dhomën tuaj të gjumit, nëse preferoni jorgan të rëndë, jorgan të lehtë, jorgan me mbushje fijesh poliesteri, me mbushje natyrore, apo nëse vuani nga alergjia.

Kompania flex austria do ju ndihmoj te zgjidhin jo...

Zgjidhni jorganin e duhur!

Për të zgjedhur jorganin që do t’ju përshtatet më së miri, është me rëndësi të merrni parasysh temperaturën në dhomën tuaj të gjumit, nëse preferoni jorgan të rëndë, jorgan të lehtë, jorgan me mbushje fijesh poliesteri, me mbushje natyrore, apo nëse vuani nga alergjia.

Kompania flex austria do ju ndihmoj te zgjidhin jorganin e duhur tashmë të gjithë jorganët janë kategorizuar sipas cilësisë dhe aftësisë izoluese.

Jorgan me mubshje artificiale (jan me fibra )

Fijet 
Mbushja me fije, është shpikur për të imituar vetitë e puplave dhe të pendlave, përkatësisht aftësinë e tyre izoluese dhe mbrojtëse nga lagështia. Mbushja prej fijeve mund të lahet dhe të thahet në temperaturë të lartë shumë herë pa humbur vetitë e saj, prandaj, mbushja prej fijeve është e përshtatshme për njerëzit që kanë predispozita për alergji.

 Më shumë

Batanije & Jorgan Janë 10 produkte.

Jeni duke parë 1 - 10 nga 10 artikuj
Jeni duke parë 1 - 10 nga 10 artikuj