Jorgan Dion Shfaq të madhe

Jorgan Dion

JM04

Produkt i ri

Jorgani Dion është projektuar për të lejuar trupi tuaj të marrë frymë, në këtë mënyrë bën që ju të flini rehat gjatë gjithë natës. Është miqësor me lëkurën tuaj. Një kombinim i mikrofibrave të avancuara te Satenit i cili mundëson qarkullimin optimal të ajrit dhe ju ofron një ambient të freskët gjumi, duke ju lejuar që të flini në mënyrë paqësore çdo natë.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Jorgani Dion është projektuar për të lejuar trupi tuaj të marrë frymë, në këtë mënyrë bën që ju të flini rehat gjatë gjithë natës. Është miqësor me lëkurën tuaj. Një kombinim i mikrofibrave të avancuara te Satenit i cili mundëson qarkullimin optimal të ajrit dhe ju ofron një ambient të freskët gjumi, duke ju lejuar që të flini në mënyrë paqësore çdo natë.

Permasat: 260 * 260 cm

30 other products in the same category: