Aksesor Janë 9 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 1 nga 9 artikuj
  • Pupa është një pjesë elegante, e guximshme dhe e gjithanshme me një çmim të arsyeshëm. Mund të përdoret si një ulëse kudo nëpër shtëpi apo bare. Kjo pupe do të jetë një shtesë e pasur në çdo dhomë. Tapiceri tekstili mikrofiber dhe mjaft e bute me mbushje polisteroli, kjo orendi do të duket e shkëlqyer në mjediset e brendshme moderne dhe tradicionale.

    6,750 LEK
Jeni duke parë 1 - 1 nga 9 artikuj