Trina me Kontenitor

Produkt i ri

Trina me konstruksion metalik gjendet ne permasa shume te favorshme cilado qofte permasa e krevatit tuaj.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Trina me konstruksion metalik dhe me kontinentor gjendet ne permasa shume te favorshme cilado

qofte permasa e krevatit tuaj.

Trinat jane fleksibel dhe me konstruksion metalik.Perberja e drurit vjen nga bambuja qe i jep kesaj pjese

nje elasticitet shume te favorshem. Gjithashtu trina ne perberjen e tij jep efikasitet dhe mbrojtje dhe per

dyshekun.Per te bere nje gjum te rehatshem nuk duhet te mjaftohemi vetem me dyshekun e mire por

dhe me nje trine me qendrueshmeri dhe efikasitet shume te larte.Trina me kontenitor te jep mundesine

e shfrytezimit te cdo hapsire boshe.

8 other products in the same category: