Për Fëmijë Janë 32 produkte.

për faqe
Jeni duke parë 1 - 12 nga 32 artikuj
 • Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Mem vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

 • Permasat: 90*190cm. Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Orange vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni...

 • Permasat: 90*190cm Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Bit vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë...

 • Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Spring vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

 • Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma ECHO vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

 • Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. E ndertuat e gjitha me MDF. Eshte e disponushme ne disa ngjyra. Dhoma Zhuljet perbehet: Dollap : 330 * 240 cm 2 Krevate : 90 * 190 cm 1 komodin...

 • Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta.

 • Flexaustria , sjelle prane jush oferten speciale me qellim per te bere femijet tuaj sa me te lumtur ,Dhoma e gjumit Mira + trine dhe dyshek vetem per kete super cmim !!

 • Krevat marinari ,perfekte per hapsira te vogla ,Materiali i perdorur eshte MDF .Ne ju japim mundesine qe femijet tuaj te kene te gjithe hapsiren qe ju nevojitet !!

 • Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Bit vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

 •  Me këtë koleksion, çdo dhomë gjumi mund ti bëhet një projektim i personalizuar ne ngjyra, module dhe te jete mjaft unike. Gama e përjetshëm si ngjyrë ahu dhe të bardhë, apo aktuale si jargavani dhe kuarc, lejon të veshi përbërjen më të mirë të përshtatshme për shijet e femijeve tuaj.

 • Dhoma e gjumit "Alfa" eshte e pershtatshme per hapsira te ngushta.Me Alfa çdo fëmijë mund të ketë dhome të përsosur. Dhe çdo prind mund t'i japë atij në raportin më të mirë cilësi/çmim. Shtretërit kanë një bazë te mirevendosur dhe dollapët janë më të larta, për hapësirë shtesë. Një zgjidhje vërtetë inteligjente e hapsires, i cili kombinon funksionalitetin...

Jeni duke parë 1 - 12 nga 32 artikuj