Dhome gjumi ORANGE Shfaq të madhe

Dhome gjumi ORANGE

Produkt i ri

Permasat: 90*190cm.

Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Orange vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Orange vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

30 other products in the same category: