Dhome gjumi "Alfa"

Produkt i ri

Dhoma e gjumit "Alfa" eshte e pershtatshme per hapsira te ngushta.
Me Alfa çdo fëmijë mund të ketë dhome të përsosur. Dhe çdo prind mund t'i japë atij në raportin më të mirë cilësi/çmim. Shtretërit kanë një bazë te mirevendosur dhe dollapët janë më të larta, për hapësirë shtesë. Një zgjidhje vërtetë inteligjente e hapsires, i cili kombinon funksionalitetin me dy shtretër të rehatshem.

Më shumë detaje

67,400 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Dhoma e gjumit "Alfa" eshte e pershtatshme per hapsira te ngushta.
Me Alfa çdo fëmijë mund të ketë dhome të përsosur. Dhe çdo prind mund t'i japë atij në raportin më të mirë cilësi/çmim. Shtretërit kanë një bazë te mirevendosur dhe dollapët janë më të larta, për hapësirë shtesë. Një zgjidhje vërtetë inteligjente e hapsires, i cili kombinon funksionalitetin me dy shtretër të rehatshem.

30 other products in the same category: