Ulje çmimi! Jastek Memory Shfaq të madhe

Jastek Memory

Produkt i ri

Jasteku Memory qe ofron Flexaustria pervec konfortit qe ofron te ben te ndihesh i relaxuar dhe i qetesuar si ne pjesen e kokes ashtu edhe te qafes.
Ky jastek ofron mbeshtetje optimale dhe ploteson kushtet e qendrimit drejt te qafes. Dizajni dhe stili i tij unik e bejne edhe me te vecante dhe cilesor jastekun memory.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Jasteku Memory qe ofron Flexaustria pervec konfortit qe ofron te ben te ndihesh i relaxuar dhe i qetesuar si ne pjesen e kokes ashtu edhe te qafes.
Ky jastek ofron mbeshtetje optimale dhe ploteson kushtet e qendrimit drejt te qafes. Dizajni dhe stili i tij unik e bejne edhe me te vecante dhe cilesor jastekun memory.

30 other products in the same category: