Dhome gjumi femijesh "Bit" Shfaq të madhe

Dhome gjumi femijesh "Bit"

Produkt i ri

Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Bit vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

Më shumë detaje

84,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Bit vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dhome gjumi femijesh "Bit"

Dhome gjumi femijesh "Bit"

Fëmijët janë gjithmonë krenaria e prindërve të tyre, për këtë ata meritojnë një dhomë të bukur, të gjallë, me mobilje projektuar ne menyre funksionale posaçërisht për nevojat e tyre të vogla, por jo të thjeshta. Dhoma Bit vjen në një shumëllojshmëri të habitshme të ngjyrave dhe kompozimeve, së bashku me fëmijët tuaj mund te zgjidhni atë që ju pëlqen.