Kredence

Produkt i ri

Kreden me linja mjaft fine dhe elegante, shoqeruar mjaft kendshem nga nje ngjyre e embel dhe qe e ngroh ambjentin tuaj.

Më shumë detaje

60,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Kreden me linja mjaft fine dhe elegante, shoqeruar mjaft kendshem nga nje ngjyre e embel dhe qe e ngroh ambjentin tuaj.

30 other products in the same category: