Pupa Red Shfaq të madhe

Pupa Red

PU006

Produkt i ri

Pupa është një pjesë elegante, e guximshme dhe e gjithanshme me një çmim të arsyeshëm. Mund të përdoret si një ulëse kudo nëpër shtëpi apo bare. Kjo pupe do të jetë një shtesë e pasur në çdo dhomë. Tapiceri tekstili mikrofiber dhe mjaft e bute me mbushje polisteroli, kjo orendi do të duket e shkëlqyer në mjediset e brendshme moderne dhe tradicionale.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Pupa është një pjesë elegante, e guximshme dhe e gjithanshme me një çmim të arsyeshëm. Mund të përdoret si një ulëse kudo nëpër shtëpi apo bare. Kjo pupe do të jetë një shtesë e pasur në çdo dhomë. Tapiceri tekstili mikrofiber dhe mjaft e bute me mbushje polisteroli, kjo orendi do të duket e shkëlqyer në mjediset e brendshme moderne dhe tradicionale.

30 other products in the same category: