Trina

Produkt i ri

Trine e cila gjendet ne permasa shume te favorshme cilado qofte permasa e krevatit tuaj. Perberja e drurit vjen  nga bambuja qe i jep kesaj pjese nje elasticitet shume te favorshem. Gjithashtu trina ne perberjen e tij jep efikasitet dhe mbrojtje dhe per dyshekun.

Më shumë detaje

8,800 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Trine e cila gjendet ne permasa shume te favorshme cilado qofte permasa e krevatit tuaj. Perberja e drurit vjen  nga bambuja qe i jep kesaj pjese nje elasticitet shume te favorshem. Gjithashtu trina ne perberjen e tij jep efikasitet dhe mbrojtje dhe per dyshekun.

8 other products in the same category: