Mbules krevati EVA

Produkt i ri

Mbulesa e krevatit “EVA” eshte dyfunksional.
Funksioni I pare eshte si mbulese dekorative krevati, e cila disponon nje pamje te embel dhe relaksuese me lulet qe ka dhe I jep dhomes edhe me teper ngrohtesi.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Mbulesa e krevatit “EVA” eshte dyfunksional.
Funksioni I pare eshte si mbulese dekorative krevati, e cila disponon nje pamje te embel dhe relaksuese me lulet qe ka dhe I jep dhomes edhe me teper ngrohtesi.
Funksioni I dyte eshte si jorgan per tu mbuluar.Me fibrat e holla qe kjo mbulese disponon, ofron edhe me teper ngrohtesi.

9 other products in the same category: