Batanije Lady Di

Produkt i ri

Butësi perfekte me batanijen Lady Di

Batanija dekorative ka dy funskione : dekorative dhe funksionale. Shumë e butë dhe e përshtatshme për ambjentin e ndenies dhe dhomën tuaj. Falë kombinimit dyngjyrësh është e përshtatshme për çdo ambjent.

Më shumë detaje

7,200 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Butësi perfekte me batanijen Lady Di

Batanija dekorative ka dy funskione : dekorative dhe funksionale. Shumë e butë dhe e përshtatshme për ambjentin e ndenies dhe dhomën tuaj. Falë kombinimit dyngjyrësh është e përshtatshme për çdo ambjent.

Të dyja anët e batanijes janë të përbëra nga mikrofibra të buta dhe pjesa e brendshme me mikrofibra të avancuara wellsleep të cilat garantojnë shumë rehati dhe relaksim në të njejtën kohë. Shumë i lehte dhe praktik në mirëmbajtje dhe pastrim, ideal për personat e prirur ndaj alergjive.

Kombinimi perfket me jastëkun dekorativ i japin një pamje tjetër dhomës tuaj të gjumit. Mikrofibrat e përdoruara janë natyrale dhe shumë të buta të cilat janë të përshtatshme për personat me alergji.

9 other products in the same category: