Jorgan Dally Shfaq të madhe

Jorgan Dally

JM04

Produkt i ri

Jorgani Dally është projektuar për të lejuar trupi tuaj të marrë frymë, në këtë mënyrë bën që ju të flini rehat gjatë gjithë natës. Është miqësor me lëkurën tuaj. Një kombinim i mikrofibrave të avancuara te Satenit i cili mundëson qarkullimin optimal të ajrit dhe ju ofron një ambient të freskët gjumi, duke ju lejuar që të flini në mënyrë paqësore çdo natë.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Jorgani Dally është projektuar për të lejuar trupi tuaj të marrë frymë, në këtë mënyrë bën që ju të flini rehat gjatë gjithë natës. Është miqësor me lëkurën tuaj. Një kombinim i mikrofibrave të avancuara te Satenit i cili mundëson qarkullimin optimal të ajrit dhe ju ofron një ambient të freskët gjumi, duke ju lejuar që të flini në mënyrë paqësore çdo natë.

Jorgani Dally ka mbushje mikrofibër e cila i jep jorganit volum shtesë. Mikrofibrat janë të lehta, higjenike dhe në këtë mënyrë bëjnë që veshja e tyre prej silikoni të ndihet shumë e këndshme dhe e butë. Mikrofibrat kanë volum shumë të lartë, janë të buta dhe të lehta, mundësojnë qarkullimin e ajrit, të lagështirës dhe ruajnë ngrohtësinë. Jorgani Dally është i përshtatshëm ne të gjitha stinët. Jorgani është i përshtatshëm për njerëzit që dëshirojnë ti lajnë jorganët e tyre rregullisht.

Permasat: 260 * 260 cm

Përbërja e materialit:

  • Pëlhurë: 100% poliestër ( mikrofibra)
  • Pëlhura e poshtme: 100%( pambuk )
  • Mbushja: 100% poliestër ( Mikrobifra të avancuara Saten)

30 other products in the same category: