Krevat ROMBI

Produkt i ri

Krevati „Rombi“ eshte me lekure eko pele antialergjike dhe antibakteriale.
Mundesia per te krijuar dicka unike tashme eshte realitet me krevatin „Rombi“ , pasi ofron nje perberje unike si dhe nje mundesi me shume   per te akomoduar bukur dhe kendshem dhomen tuaj.
E disponueshme ne te gjitha ngjyrat.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati „Rombi“ eshte me lekure eko pele antialergjike dhe antibakteriale.
Mundesia per te krijuar dicka unike tashme eshte realitet me krevatin „Rombi“ , pasi ofron nje perberje unike si dhe nje mundesi me shume   per te akomoduar bukur dhe kendshem dhomen tuaj.
E disponueshme ne te gjitha ngjyrat.

24 other products in the same category: