Krevate ROYAL 2 Shfaq të madhe

Krevat ROYAL 2

Produkt i ri

Krevati  „Royal“ eshte i perbere me lekure eko pele antialergjike  dhe antibakterial.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Krevati  „Royal“ eshte i perbere me lekure eko pele antialergjike  dhe antibakterial.
Eleganca qe ka te perpunuar  krevati „Royal“ i ofrohet si mundesi c‘do klienti, sepse thjeshtesia e ketij krevati eshte primare ne c‘do zgjedhje apo c‘do dhome gjumi.
E disponueshme ne c‘do ngjyre.

24 other products in the same category: