Kuvert Femijesh

Produkt i ri

Kuvert femijesh shoqeruesi ideal per nje gjume te rehtashem e te ngrohte per femijen tuaj.
Kuvert 90% pambuk ku 10% nga perberja e saj eshte lesh dele duke siguruar rehatin e femijes tuaj gjate gjumit.

Më shumë detaje

9,000 LEK

Add to wishlist

Përshkrimi

Kuvert femijesh shoqeruesi ideal per nje gjume te rehtashem e te ngrohte per femijen tuaj.
Kuvert 90% pambuk ku 10% nga perberja e saj eshte lesh dele duke siguruar rehatin e femijes tuaj gjate gjumit.
Kuvert e cila kryen dhe funskion dekorativ per dhomen e femijes tuaj.

21 other products in the same category: