Dyshek Aura Shfaq të madhe

Dyshek Aura

Produkt i ri

Nje dyshek i gjenarates se fundit.

Dysheku eshte i pajisur me 8 kanale aspirim ne te gjithe dyshekun, te cilat ndihmojne ne vete airosjen e dyshekut.
Dysheku Aura eshte i veshur me kellef 100% pambuk antibakterial dhe antimykotik, i pa depertushem nga uji dhe mund te lahet deri ne 30 grade ne lavarice.
Lartesia 24cm.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Nje dyshek i gjenarates se fundit.

Dysheku eshte i pajisur me 8 kanale aspirim ne te gjithe dyshekun, te cilat ndihmojne ne vete airosjen e dyshekut.
Dysheku Aura eshte i veshur me kellef 100% pambuk antibakterial dhe antimykotik, i pa depertushem nga uji dhe mund te lahet deri ne 30 grade ne lavarice.
Lartesia 24cm.

30 other products in the same category: